Viime viikonloppuna oli suuntana Oulu, jossa oli kahtena päivänä kansainvälinen näyttely. Mukana meiltä olivat kumpanakin päivänä Candy, Dolly ja Poola sekä lauantaina "vierailevana" koirana silkkiterrieri Lahja. Kumpanakin täivänä oli erittäin kuumaa, onneksi meillä oli teltta, jonne koirat sai varjoon.

Lauantaina ensimmäisenä olivat pommit, jossa Dolly sai EH:n, hieman puuttellisen karvan ja löysien kyynärpäiden vuoksi. Seuraavana oli suunta kohti kleini kehää, jossa Poola oli ainoa pentu ja sai KP:n joten siitä tuli ROP-PENTU. Sitten kiirehdin sillkkikehälle esittämään Lahjan. Se sai H:n karvan takia. Sen jälkeen oli Candy kehässä ja se sai sen, mitä mentiinkin hakemaan, eli ERI/1 PN3 CACIB, joten siitä tuli Kansainvälinen muotovalio! Junnuihin menin silkkiterrieri Alinan kanssa, kuuman ilman vuoksi koira oli aika väsynyt mutta hienosti kuitenkin jaksoi. Sijoittuminen oli lähellä, mutta tälläkertaa emme päässeet jatkoon.

Poola kehässä ^

Junnuissa^

Sunnuntai alkoi jälleen pommikehän merkeissä, Dolly sai ERI:n, ja oli "PN5". Junnuihin menin Dollyn kanssa ja vaikka meillä menikin ihan hyvin, emme sijoittuneet. Poolalla oli nyt kilpakumppani kehässä, joka voitti. Tuomari huomasi Poolan kehittymättömän purennan, sen alakulmahammas painautuu kitalakeen. Muuten tuomari tykkäsi kovasti ja olisi antanut KP:n, mutta ei voinut purennan takia antaa. Candy teki saman kuin edellispäivänäkin, eli oli myös PN3 ja sai jälleen CACIB:in! Saimme reissulta sen minkä lähdimme hakemaankin, eli saada Candylle Cacib, ja se sai sen kaksin kerroin! Ensi näyttely onkin nyt viikonloppuna Ylivieskassa, jonne on menosa samat koirat.

Viilennystä ^

Tuore C.I.B. ^