Lauantaina olikin se kauan odotettu Vaasan näyttely. Mukana olivat Candy ja Dolly rotukehissä ja Fanta mukana junnukoirana. Ensimmäisenä olivat kleinit. Nartuissa oli kolme Candyn lisäksi jotka olisivat voineet saada sertin. Ensimmäisey kaksi narttua saivat kummatkin Eh:t. Nuorten luokan narttu oli todella nätti ja sai Erin. Candyn mennessä kehään alkoi jännittämään ihan hirveästi. Jännitys vähän purkautui Candyn saadessa Erin. Paras narttu kisassa se vasta alkoikin jännittämään, en melkein uskaltanut edes katsoa. Olin ihan varma, että nuorten luokan erittäin nätti ja muhkea turkkinen narttu voittaisi, mutta eduksemme tuomari piti enemmän Candystä joten se voitti nartut sertin ja cacibin kera! Joten kotiin viemisiksi saatiin uusi Suomen ja Liettuan valio! Reissumme tärkein juttu oli saavutettu, eli uusi valio saatu aikaan. Rop kisassa uros veti pitemmän korren, joten candt Vsp.  Pommi narttu pentuja oli ilmoitettu kolme kappaletta, mutta yksi niistä ei ollut paikalla. D oli tosi hienosti pöydällä, ainoastaan minä vähän mokailin :D Voitettiin toinen pentu kp:n kera, joten Dollystä ROP-Pentu.

Junnuissa pikkusiskoni Kristel voitti nuoremmat Candyn kanssa! Se oli aika hieno juttu, sillä tuomarina oli mies ja Candy ei kovin pidä miehistä. Itse kisasin Fantan kanssa, mutta F oli ihan "möksmöks" eli kun se seisoi, niin korvat osoittivat minne sattuu ja silmät olivat puoli ummessa. Kun mentiin sivumalle odottelemaan, niin silloin kyllä otettiin niin hienosti kontaktia. Joten emme pääseet jatkoon. Fantasta ei taida olla enään junnukoiraksi. Kannuksen pentunäyttelyyn menen vielä Fantan kanssa, mutta siitä lähtien taidan valita nyt ainakin vähäksi ajaksi toisen koiran. Kristel oli päivän paras kisassa toisena, mutta ei kaukana ollut osarivoitto.

Päivän saldo oli erinomainen, kotiintuomisina oli yhdeksän ruusuketta ja kuusi pokaalia. Seuraava näyttely, jonne meidän koirat menee taitaapi olla Eestin voittaja kesäkuussa.

1240859678_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240859800_img-d41d8cd98f00b204e9800998e