Kolmen kuukauden jälkeen oli jälleen vuorossa näyttely, Vaasa kv. Kehissä olivat tälläkertaa Dolly sekä Candy, joka oli metsästämässä viimeistä cacibiaan. Lisäksi vielä kisasin junnuissa Fantan kanssa. Aikataulut menivät erittäin pahasti päällekäin, nimittäin sekä junnut, pommit, kleinit ja kessut olivat aikataulun mukaan juuri yhtäaikaa! Onneksi junnutuomari oli nopea, ja meitä oli kolme ihmistä mukana. Vanhempiin junnuihin oli ilmoitettu 28 junnua, mutta muutama oli jäänyt pois. Taso oli erittäin kova ja tuomarilla hyvin vaikea tehtävä. Fanta osasi käyttäytyä erittäin nätisti, varsinkin jos vertaa vuoden takaiseen käytökseen, silloin sitä ei kiinnostanut yhtään ja se oli kuin masentunut laama. Luultavasti yhteiselomme on saanut aikaan sen, että se ottaa kontaktia paremmin. Aluksi tuomari poimi jatkoon kymmenen kilpailijaa, jossa menin olimme mukana. Sitten viisi parasta, jossa me olimme jälleen mukana. Tuomari vaihdatti koiria ja sain jenkin hetkellisesti. Sen kanssa meni ihan hyvin :) Tuomari alkoi sitten sijoittelemaan ja lopulta sijoittuimme toisiksi! Tuomari piti erityisesti siitä, että liikutin Fantaa löysällä remmillä. Ei kyllä ollut kaukana osarivoitto, mutta vielä ehtii ;)

Seuraavana ryntäsin kessukehälle, jossa sain esittää Fantan tädin Numan (Ikurin Nefer Nefer). Numa ei oikein tahtonut käyttää korviaan kehässä, mutta ERI napsahti. Valioluokassa sijoitus oli neljäs. Ikurin kasvattajaryhmään menin myös Numan kanssa ja se olikin ensimmäinen neljästä ryhmästä.

Pommit olivat juuri samaan aikaan kessujen kanssa, joten äitini vei Dollyn kehään tuloksena ERI/2. Kleinitkin olivat suunnilleen samaan aikaan ja Candyn tuloksena ERI/2 PN3 VACA. Cacib oli tositosi lähellä, mutta näin tälläkertaa.

Jäimme vielä ryhmäkehiin esittämään kasvattajaluokkaan koiria. Ikurin kennel oli hienosti BIS1 ja Tirhan kennelin pommit olivat hienosti BIS3! Äitini ja pikkusiskoni olivat nimittäin esittämässä paria pommia kasvattajaluokassa ja minä kessua.