Vuosi on vaihtunut ja aika katsoa, mitä vuonna 2009 tuli saavutettua.

Charlin osalta ei tainnut tapahtua muuta kuin kastraatio, ei se mikään saavutus ole, mutta mullisti se kuitenkin sen elämää :P

Fantan kanssa saatiin vihdoinkin se kauankaivattu koulutustunnus TK1 ja muutamat agilitykisat tuli myös kaytyä, tosin ilman nollatuloksia.

Candy savutti paljon, siitä tuli FI & EE & LT MVA ja kaksi Cacibia tuli saavutettua myös. Myös ensimmäinen pentue Candylle syntyi ja sen myötä siirtyi kokonaan meidän omistukseen.

Dolly sai BALTJV-09 tittelin ja lisäksi suomesta yhden sertin.

Ja tietenkin Poola muutti meille <3

Junnuissa kisasin epäsäännöllisen säännöllisesti parhaana tuloksena Kannuksen pentunäyttelyssä junnujen voitto.

 

Ensi vuodeksi onkin sitten paljon tavoitteita Fantan osalta. Tuskin niistä puoletkaan toteutuu, mutta ainahan sitä saa tavoitteita olla :D Muutamat näyttelyt olis tarkoitus käydä, ja jos pääsis kisaamaan tokossa Avoimeen luokkaan, BH kokeen suorittaminenki ois ihan kiva, sitte agilityssä kakkos luokkaan ja lopuksi jos syksyllä pääsis kisaamaan mejä kokeeseen. No noista nyt tärkein luultavasti ois agilityssä luokkanousu, sitte oisin ihan tyytyväinen. Tai jos ees yksi tavoite täyttyy. Viimeinen junnuvuosikin lähtee nyt sitten käyntiin, mutta luulempa, että se ei aktiivisuuteeni vaikuta erikoisemmin.

Laitetaanpas vielä tähän lopuksi vielä jotain kuvia.

Uusin tulokas, Poola^

Näin meillä nukutaan :)

Fanta syksyllä

Dolly ja Candy syksyllä (Candy tiineenä)

Charli viime talvena