Lähdettiin perjantai iltana klo 23.00 kohti Helsinkiä, jossa olisi kauan odotettu voittaja näyttely. Lauantaina oli vuorossa Fantan ja Candyn kehät. Candyn kehä alkoi klo 11.00. Juniorinnarttuja oli ilmoitettu kahdeksan kappaletta ja Candy oli yksi heistä. Candy ei käyttäytynyt pöydällä kovin mallikkaasti, ja alkoi haukkumaan tuomaria. Onneksi tuomari ei moisesta hätkähtänyt, vaan yllätyksekseni candy sai erinomaisen! Juniorinarttujen joukosta candy sijoittui vielä hienosti kolmanneksi! Paras narttu kisassa ei sijoitusta tullut.
Fantan kehä alkoi noin klo 13.00. Fanta ei mennyt yhtä hienosti kuin Candyllä ja sai EH:n.  Fanta  pääsi osallistumaan myös Ikurin kasvattajaryhmään, joka oli  Rop-kasvattaja, ja pääsi ryhmäkisassa  hienosti 8 parhaan joukkoon 60 kasvattajaluokasta!

Sunnuntaina päiväni alkoi agility idolit kisaan osallistumalla. Sain koirakseni Parsonrussellinterrieri Pennin.  Siinä en päässyt jatkoon. myöhemmin päivällä oli junior handler finaali, jossa kisasin Fantan kanssa. Kisa ei mennyt aivan odotetulla tavalla, sillä Fanta oli hieman stressaantunut kovista äänistä ja valoista, joten emme päässeet jatkoon.


1133219.jpg
Candyn sisko Kaisu ja Candy

1133222.jpg
Kessujen VSP Stratus The Correspondant  ROP Ikurin Regina Nova

1133154.jpg
Ikurin kasvattajaryhmä ryhmä kehässä