Perjantaina oli sitten lähtö kohti vuoden kohokohtaa, eli voittaja ja pohjoismaiden voittaja näyyttelyt. Kehissä meillä oli vain Dolly, junnuissakaan ei ollut kuin vain finaaleja, joten niihin ei "päässyt " osallistumaan. Lauantaina meillä alkoi kehä jo 9:00, joten lähdettiin jo perjantaina klo 23:50 yöjunalla kohti Helsinkiä. Perillä oltiinkin sitten jo aamulla ennen seitsemää. Ei ollut vielä tuohon aikaan paljoa porukkaa, joten saatiin valita hyvä paikka kehän vierestä. Pommeja oli ilmoitettu kolmisenkymmentä. Junnunarttuja oli seitsemän paikkeilla. Dolly kun on juuri tiputtanut pohjavillansa juuri, niin tuloskin oli sen mukainen. eli hyvä saatiin kehästä. Pienoinen pettymys tuo suorastaan oli, tuomari olisi voinut kertoa paremmin mistä arvosanaa laski. 

Sunnuntaina oli vuorossa pohjoismaidenvoittaja näyttely. Kehä alkoi vasta 13:00, joten ruuhkaa oli, ja paikkaakin oli vaikea löytää. Pommeja oli tälläkertaa vähemmän, parinkymmenen luokkaa. Dolly ei taaskaan kovin menestynyt, vaan sai jälleen H:n. Näin kävi meille tällä reissulla.

Mutta jotain hyvääkin on tiedossa. Saatiin Candy takaisin kotiin, sillä se oli ollut kasvattajalla pyöräyttämässä kolme ihanaa pentua :) Candy oli niin onnessaan nähtyään meidät ja oli kotonakin niin innoissaan. Tuliaisina kotiin oli vielä yksi pieni karvapallero, nimittäin Candyn tyttöpentu Poola muutti meille asumaan.

 

Tässä nyt jonkinlaista kuvaa uudesta tulokkaasta :)