Maanantaina tuli käytyä Oulaisissa mätsärissä. Siellä oli mukana Candy ja Dolly. Koiria oli jotain 130 ja ilmoittautumis jono oli melkein maneesin toiseen päähän asti. Dollyn parina oli mätsärin suurimpia koiria, irlanninsusikoira. Tällä kertaa saimme sinisen nauhan. Sinisissä pennuissa tuntui, että tuomari ei edes vilkaissut meihin, mutta otti kuitenkin 10 parhaan joukkoon. Sijoitukset veivät lähinnä luppakoirvaiset koirat, eipä tainneet pystykorvat olla tuomarin mieleen, mutta pääasiahan oli se, että Dolly läyttäytyi kuitenkin hyvin.

Candy oli toisella tuomarilla, Hannu Talvella. Can sai punaisen nauhan, voitti punaisen ja oli vielä BIS1! Eikä Hannu edes muistanut, että on sijoittanut Yppärissä Candyn RYP4 sijalle. Mutta kuitenkin hieno sijoitus yli 100 koirasta! :)

 

Tänään oltiin sitten Kannuksessa mätsärissä. Koiria ei ollu juuri yhtään, vähän päälle 20. Mukaan otettiin Candy Dolly ja Fanta. Candy ei ehtinyt valmistautua vaan meni melkein heti autosta kehään. Se sai sinisen ja oli toinen. Fanta muisti vielä miten mätsärissä ollaan ja osasi seisoa kuin patsas. F sai punaisen ja oli kolmas. Dolly oli tälläkertaa paras meidän poppoosta. Se sai punaisen, voitti ne ja oli vielä BIS3. Lopuksi alkoi pikkuneitiä jo väsyttää, mutta hienosti kuitenkin meni.

Huomenna olisi vielä Kokkolassa mätsäri, mutta ei vielä tietoa mennäänkö. Vaasan näyttely lähestyy myös, toivottavasti menee yhtä hyvin kuin mätsärit :D