Pari viikkoa sitten, eli 23. ja 24. tammikuuta kävin Fantan kanssa Turussa kahdessa näyttelyssä, kansainvälisessä, sekä kessujen erikoisnäyttelyssä.  Kv näyttelyyn oli ilmoitettu 44 kessua Markku Mähösen arvosteltavaksi, joista oli muutama jäänyt poieskin. Valioluokan narttuja oli paikalla kahdeksan kappaletta. Fanta sai hienosti ERI:n, mikä oli enemmän kuin odotin, sillä Fanta oli (ja on edelleen) karvattomassa kunnossa. Kaikkea tuomari tuli jaelleeksi, siihen nähden varsinkin erittäin tyytyväinen. Kilpailuluokassa ei enään sijoituttu.

Erkkariin olikin ilmoitettu ennätysmäärä kessuja 80 kappaletta! Tosin osa oli jäänyt pois. Tälläkertaa 14 kappaletta, mikä on huima määrä! Fanta sai myös jälleen ERI:n ja ei voi olla kuin tyytyväinen!!! :) Myös Hans Lehtinen jakeli kaikenlaisia nauhoja. 

Eli meidän näyttelysaalis oli kyllä odotettua parempi, ajattelin, että tuossa kunnossa tulee varmaankin EH, ellei jopa huonompaa. Ensi vuonna sitten erkkari olisi luultavasti Oulun seudulla, joten eiköhän me mennä koittamaan sinne onnea ensi vuonna ;)