En ole pitkään aikaan päivitellyt blogiani tai kotisivuja, laisuus iski. Jos nyt yrittäisin ainakin päivitellä vähän useammin. Tässä muutamassa kuukaudessa ei ole oikein tapahtunut mitään koirien osalta, tokoa ei olla treenattu juuri lainkaan viime kisojen jälkeen, mutta oishan se ihan kiva saada se TK1. Agiharkoissakin ollaan käyty kokonaisen yhden kerran koko vuonna, mutta sitäkin olisi tarkoitus nyt vähän ahkerammin harrastaa. Näyttelyissäkään ei olla käyty pitkään aikaan, mutta ollaan menossa ainakin Kannuksen pentunäyttelyyn junnuilemaan, Vaasaan Candy ja Dolly kehään ja minä junnuilemaan, (se olisikin Dollyn eka näytttely ja toivottavasti Candy nappaisi sen viimeisen serttinsä) luultavasti Keminmaalle ryhmänäyttelyyn, ja kesäkuun alussa olisi Eestin voittaja, johon ollaan ilmoitettu Candy ja Dolly. Kannuksen luonntestiin oli tarkoitus viedä Fanta jos päästään mukaan.

Ja sitten vuoden 2008 kisojen tuloksia. Kessujen vuoden toko kisassa 2008 Fanta oli hienosti jaetulla toisella sijalla ja Charli 12. Vuoden agility kessu kisassa Charli oli toinen ja Fanta kahdeksas. Ja sitten uudessa aktiivikessu kisassa Fanta oli jaetulla kolmannella tilalla ja Charli jaetulla kahdeksannella tilalla. Kessujen näyttelykisoissa ei sijoituksia meille irronnut, eihän me oltu kovin paljon käyty Fantan kanssa edes näyttelyissä.  Kalajoen koiraharrastajien vuoden agility koira 2008 voiton vei Charli ja Fanta oli toinen ja toko koira kisassa Fanta voitti. Vuoden kleinspitz kisassa ei ole vielä tuloksia tullut, mutta luultavasti Candy on ainakin 10 parhaan joukossa, sen verran hyvin meni viime vuosi näyttelyissä.

Käytiin tänään myös pitkästä aikaan mätsärissä Candyn ja Dollyn kanssa. Mätsäri oli Ylivieskassa ja Dolly oli pennuissa ja Candy pienissä koirissa. D osasi olla aika hyvin, vaikka emme olekkaan kovin paljoa käyneet missään. Se ei ollenkaan arastellut pöydällä, vaikka vähän laskikin häntää, mutta myös päytä oli aika huono (agilitypöytä).  Dollyä vastassa oli berninpaimenkoira ja kun mentiin yhtäaikaa ympyrää niin silloin Dolly laukkasi, mutta muuten se käveli tosi hyvin. Punainen nauha saatiin ja punaisissa pennuissa ei tullut enään sijoitusta. Pikkusiskoni Kristel esitti Candyn ja myös Can osasi olla hyvin päydällä. Sillekin irtosi punainen nauha. Pieniin punaisiin sain viedä Cardi Nanon, se pääsikin neljän parhaan joukkoon ja sitten vaihdettiin esittäjä takaisin omistajaksi. Candykin pääsi hienosti neljän parhaan joukkoon ja sijoittui upeasti toiseksi Nanon viedessä voiton, onnea Minnalle ja Nanon kanssa oli kiva olla kehässä :)

Lopuksi vielä laitan pari muokkaamatonta kuvaa.

1238947246_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1238947378_img-d41d8cd98f00b204e9800998e