Taas on jäänyt pariin viikkoon kirjoittamatta. Nyt on tapahtunut niin paljon. että ei ole oikein ollut aikaa.

09.05. Olin Kannuksen pentunäyttelyssä junnuissa. Kilpailijoita oli aika vähän,  3 + 7 muistaakaseni. Ilma ei ollut mikään paras, sillä vettä satoi oikeastaan koko näyttelyn ajan.  Kisasin Fantan kanssa ja se jaksoi esiintyä ihmeen hyvin, piti kontaktin koko ajan. Yllätyksekseni voitin vanhemman sarjan.  Tuomarin  palaute oli vaan positiivista :) Heti peräjälkeen olikin päivän paras kilpailu, jonka myös voitin. Eipä olisi paremmin voinut mennä :)

Seuraavana päivänä olikin Kannuksessa junnu koulutus, jossa olin Dollyn kanssa. Eipä siitä muuta kerrottavaa.

Helatorstaina olin Fantan kanssa Kokkolassa agility kisoissa. A-kisassa meille tuli vitonen kieltäytymisestä. Sekin oli sellainen harmittava virhe, sillä mokasin sen  itse. Tein valssin aivan väärään paikkaan, joten koira meni ohi. Sijoituimme kuitenkin toitiksi seitsemän koirakon joukosta. A-kisasta ei tullut ykkösluokassa ollenkaan nollia, vaikka omasta mielestä rata oli aika helppo.  B-kisa tökkäsi keinulle, josta tuli kolme kieltoa. Ensimmäisessä kisassa keinu pääsi rämähtämään liian kovasti ja Fantalle tuli pieni kammo :( Muuten olisi tullut nollarata joten vähän harmittaa...

Lauantaina olimme sitte Oulussa agi kisoissa, jossa tuomarina oli englantilainen Lee Gibson. A-kisa oli myös juniori cup osakilpailu. Meillä meni kisat ihan päin mäntyä. Kokkolan kisoista Fantalle jäi keinukammo, joten A-kisassa se kieltäytyi kolmesti puomille, kun se luuli sitä keinuksi :( B-kisa ei mennyt sen paremmin, siitäkin tuli hylsy, sillä se ponnisti hyoylle liian kaukaa, joten hyppy kaatui jotenkin kummasti. Nyt täytyy vaan alkaa treenaamaan keinua.