Olen näköjään unohtanut kirjoittaa vähään aikaan blogiin. Pari viikkoa sitten oli Kannuksessa toko kisat ja reilu viikko sitten Oulussa agility kisat.
Tokossa ei mennyt järin hyvin, huonoimpia kisojamme ikinä. Alku meni ihan hyvin, luoksepäästävyys 10, paikalla makuu 9. Seuraaminen taluttimetta 8 (tai jotain sellaista). Seuraaminen taluttimetta meni sitten nolllille, annoin liikaa lisäkäskyjä, sillä Fanta jäi taakse haistelemaan. Sitten Fanta alkoi pomppimaan ja hyppimään ympärilläni (mitä se ei ole ennen tehnyt muualla kuin kotona). Moni liike meni sitten nollille juuri Fantan hyppelyn vuoksi. 
Estehypystä tuli 10, kokonaisvaikutus 5. Seuraaviin kokeisiinkin ollaan jo ilmoitettu, olisi kiva, jos saataisiin tänä vuonna TK1, niin olisi sitten sopiva treenaus tauko. Mutta katsotaan miten meillä menee.

19. päivä oltiin Oulussa agility kisoissa. Fantan kanssa meillä meni hyvin, ensimmäisellä radalla tuli virheeton suoritus. Saimme ensimmäisen nousu nollamme! Sijoituimme vielä kaiken lisäksi ensimmäisiksi 11 koirakon joukosta. Teimme luokkamme ainoan puhtaan radan. Toinen rata oli sitten haastavampi, siitä tuli hylky. Fanta kieltäytyi kolmesti, kahdesti keinulle ja kerran hypylle (vaikka minun mielestäni se ei kieltäytynyt, mutta ihan sama). 
Ensimmäisellä radalla Fanta meni keinun tosi hienosti, mutta sitten toisella kerralla se olikin pelottava este. 
Fantalla onkin ollu "keinukammo", mutta enään se ei ole vaivannut niin paljon.
Charlilla jäi harmittavanm lähelle nollatulos (taas!!). Rata mentiin puhtaasti, mutta yliaikaa tuli 1,44 sekunttia (tai jotain sellaista). Ei olisi tarvinnut mennä kuin puoli sekunttia nopeampaa niin se olisi riittänyt! Mutta näin tällä kertaa, Charlihan ei ole mikään nopea koira. Toisella radalla tuli viisi virhettä riman tiputuksesta ja 0.22 sekunttia yliaikaa. Sijoitus taisi olla viides tai kuudes.