Kirjoittaminen on vähän jäänyt näköjään... Mutta jokatapauksessa oltiin 18. ja 19. päivä Oulun kv näyttelyissä. Kumpanakin päivänä Dolly ja Candy olivat kehässä. Lauantaina kaikkien kehien olisi pitänyt mennä päällekkäin aikataulujen mukaan, mutta onneksi junnukehä oli myöhässä niin pystyin esittämään Dollyn. Pommi tuomari antoi kaikille pommeille ERI:n, joten eipä tuo nyt mitenkään hyvin mennyt kun Dolly oli "vaan" junnuluokan kakkonen kahdesta koirasta. Kleineissä Candy sai myös ERI:n ja sijoittui valioluokassa neljästä koirasta kolmanneksi, joten ei sitä viimeistä cacibia. Junnuissa sain kisata aivan iki ihanan Uffe (Keestorpets Ultramarine) kessun kanssa. Ikävä kyllä emme tälläkertaa päässeet jatkoon. Candy oli myös Tirhan kasvattajaryhmässä joka oli Rop kasvattaja mutta isossa kehässä ei menestystä tullut. Niin ja vielä Dolly sai uuden ilmeen, kun kasvattaja Esa trimmasi pikku neidin.

 

 

1248790274_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tirhan kasvattajaryhmä

Sunnuntaina olikin sitten aikainen herätys kun kleini kehä oli jo klo 9.00. Tuomari oli erittäin tarkka koiran turkista, jos ei ollut karvaa, ei myös tullut menestystä. Joten C sai EH:n ja sijoittui valioissa neljänneksi viidestä koirasta. Joten se siitä C.I.B.:stä... Dollyllä ei mennyt sen paremmin, tuloksena EH ja junnuluokan toinen kolmesta koirasta. Mutta Dollyn tulokseen nyt kuitenkin olen ihan tyytyväinen. Junnut alkoivat pian, eikä koirasta ollutmitään hajua, joten lainasin taas ihanaa Uffe poikaa. Pääsimme tavallaan jatkoon, mutta viiden parhaan joukkoon emme päässeet. Kiitos Nannalle tosi paljon lainasta!! Uffen kanssa oli tosi mukava kisata :)

1248790419_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Dollyn uusi ulkoasu

Seuraavia näyttelyitä ei olla kovin mietitty, ainakin Dolly menee Baltian voittaja näyttelyyn ja erkkariin, mutta siitä eteenpäin ei vielä mitään hajua.